Stallone Limbombe acht de kans klein dat hij blijft: "Ik ga het missen om speler van Antwerp te zijn"

22 maart 2018 08:21

Het contract van Stallone Limbombe loopt over enkele maanden af. Een nieuw aanbod van de Great Old kwam er nog niet, en bovendien staan verschillende andere clubs te dringen in de rij.

Dat Antwerp nog geen poging ondernam om Limbombe te houden, is opvallend. "Ja, ze bellen me niet. Wat moet ik doen? Ik ga niet zelf bellen, hé", vertelt de vleugelspeler daarover in Het Nieuwsblad.

"Nochtans wil de trainer graag dat ik blijf. Maar hij stelt mijn contract niet op, hé. Er was me gezegd dat we op stage misschien zouden praten. Maar ik zie hier niemand van het bestuur. Dus waarom zou ik nog wachten op Antwerp? Niet veel spelers zitten in zo'n situatie als ik: in de laatste maanden van je contract én in een goede periode. Ik kan dus kiezen, hé."

De kans is klein dat Limbombe volgend seizoen nog het shirt van Antwerp draagt. Onder meer AA Gent en KRC Genk tonen interesse. (Daar lees je HIER meer over) "Ik ga het missen om speler van Antwerp te zijn. Als de club me een deftig voorstel had gedaan, had ik getekend", zegt Limbombe nog.

Redactie

Antwerp
 
 
Reacties.