(Nog) géén licentie voor KV Oostende, maar fans moeten niet wanhopen: "We hebben alle vertrouwen in de wijsheid van de licentiecommissie"

22 maart 2018 12:09

KV Oostende heeft dus nog geen licentie voor volgend seizoen op zak, maar niet getreurd: de ambitieuze kustploeg heeft er alle vertrouwen in dat alles snel in orde komt en pakt uit met een statement om de fans gerust te stellen.

Gisteravond kon u HIER al lezen dat twee Belgische eersteklassers in eerste zit geen groen licht kregen van de licentiecommissie, naast KAS Eupen gaat het dus om KV Oostende. Geen complete verrassing gezien de overnameperikelen. 

"Oostende kreeg globaal een positief advies, maar de licentiecommissie had nog een aantal bijkomende vragen. Begin april moeten deze vragen worden beantwoord. Maar dat is absoluut niet dramatisch. Integendeel, de clubleiding heeft vertrouwen in het oordeel van de commissie", klinkt het op de clubwebsite. 

"Een overnamedossier is altijd complex en het is dan ook niet onlogisch dat de licentiecommissie nog bijkomende vragen stelt,” aldus Algemeen Directeur Patrick Orlans. “Onze eigen mensen en externe professionals hebben keihard aan dit transparant en correct dossier gewerkt. De vragen zijn enkel om extra-toelichtingen , maar we geven alle uitleg zodat dit allemaal snel in orde komt . We hebben er alle vertrouwen in de wijsheid van de commissie."

Glenn Bogaert

KV Oostende
 
 
Reacties.