Nu ook échte witte rook: Glen De Boeck blijft trainer van KV Kortrijk

22 maart 2018 14:46

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Glen De Boeck blijft ook volgend seizoen coach van KV Kortrijk. Club en trainer hebben daarover - eindelijk want na wekenlang onderhandelen - een akkoord bereikt.

Er was de voorbije dagen veel te doen over de contractverlenging van Glen De Boeck want beide partijen leken het maar niet eens te worden over een verlengde samenwerking. Vooral het financiële plaatje bleek een struikelblok, maar zie: eind goed, al goed daar in Kortrijk. De Boeck tekende een contract van onbepaalde duur.

Vooral ook voor de fans een opluchting want zij wilden hun 46-jarige succescoach maar wat graag aan boord houden. De ex-verdediger van Anderlecht haalde KVK niet alleen uit het degradatiemoeras, maar loodste de West-Vlamingen zelfs nog bijna richting play-off 1 én de bekerfinale. Werkelijk een huzarenstukje en dus leek een langer verblijf in het Guldensporenstadion een op papier logische zaak. Intussen is de deal na de nodige vijven en zessen ook officieel beklonken. 


 

Glenn Bogaert

KV Kortrijk
 
 
Reacties.