Rode Duivel laat er geen greintje twijfel over bestaan: "Op mijn 18de zei ik al dat ik na mijn carrière niet in het voetbal zou blijven"

22 maart 2018 12:48

Na een profcarrière analist, trainer of makelaar worden, het lijkt een logische stap voor veel topvoetballers, maar Mousa Dembélé die heeft andere plannen. De 30-jarige Rode Duivel van Tottenham wil liefst van al iets doen dat niks met voetbal te maken heeft.

Een carrièreplan had hij eigenlijk niet en druk van het thuisfront was er ook niet: "Ik ben altijd bezig geweest: "Voor mij draaide het altijd om plezier en geluk. Het hoofddoel was om iets te doen wat ik graag doe. Mijn familie ligt er niet van wakker of ik nu veel geld verdien of niet en dat vind ik geweldig", klinkt het bij Sport Witness. 

Een toekomst in het voetbal na zijn actieve carrière? Die kans lijkt alvast miniem: "'No chance', je zal mij niet snel terugzien in het voetbal. Ik sluit het nu ook niet voor de volle 100% uit, maar op mijn 18de zei ik al dat ik na mijn loopbaan niet in het wereldje zou blijven. Ik blijf bij dat standpunt. Ik zie mijzelf niet als trainer of analist, ook een andere rol zegt mij niks. Al weet je natuurlijk nooit, misschien bedenk ik mij binnen drie à vier jaar wel", knipoogt de controlerende middenvelder. 



 

Glenn Bogaert

Tottenham \\ België
 
 
Reacties.