Stallone Limbombe ziet toekomst bij Belgische topclub en lacht met broer Anthony: "Flankspelers die hun man voorbij kunnen? Bij Club Brugge zijn er geen"

22 maart 2018 11:07

Stallone Limbombe overweegt een transfer. De 26-jarige vleugelaanvaller is aan een sterk seizoen bezig bij Antwerp, dat zijn verbintenis niet verlengde. Zijn contract loopt in juni dus af.

Verschillende teams tonen interesse, waaronder KRC Genk en AA Gent. (Lees er HIER meer over) Limbombe benadrukt dat de kans klein is dat hij volgend seizoen nog bij Antwerp speelt. Verkiest hij dan een andere club in België of één in in buitenland?

"Ik wil gewoon graag spelen. Als dat in België is, zal ik dat niet erg vinden. Dit is een deftige competitie. Zeker als je bij een club tekent die play-off 1 speelt. Of Europees."

Zeldzame types

Limbombe groeide met 6 goals en 2 assists uit tot een bepalende speler bij Antwerp en ziet voor zichzelf mogelijkheden bij een Belgische topclub.

"Sinds ik in eerste klasse speel, zie ik niet veel jongens die hebben wat ik heb. Flankspelers die op snelheid hun man voorbij kunnen zijn zeldzaam. Bij Club zijn er geen. (lacht) Grapje, er is Anthony. Voorts Edmilson bij Standard, Trossard bij Genk en Simon en Kalu bij Gent. Dat is het."

Diederik Geypen

Antwerp \\ België
 
 
Reacties.