Sterspeler van Barcelona straks ploegmaat Witsel? "Ga in ieder geval niet naar ploeg die tegen 'Barça' uitkomt"

22 maart 2018 14:14

Een FC Barcelona zonder Andrés Iniesta, we kunnen het ons amper voorstellen. Maar de kans bestaat dat de stijlrijke middenvelder, die al zijn hele carrière in Camp Nou vertoeft, straks toch andere oorden opzoekt.

De 33-jarige strateeg heeft bij de club van zijn hart een contract tot het einde van zijn carrière, maar beseft dat het straks weleens einde verhaal zou kunnen zijn: zo zou het Chinese Tianjin Quanjian, de club van onze Axel Witsel, aan de mouw van Iniesta trekken. Een lucratieve transfer in de herfst van zijn carrière, het doet zelfs een trouwe clubman als de Spaanse internationale twijfelen. 

Eén ding staat echter voor 100% vast, hij zal niet naar een club trekken die uitkomt tegen 'zijn' Barcelona. Dat krijgt hij nu eenmaal niet over zijn hart: "Alle scenario's die door mijn hoofd spoken, hebben één ding gemeen: ik wil niet tegen mijn club uitkomen. Het ene toekomstperspectief is al wat nadrukkelijker dan het andere, ik heb ook nog maar een paar weken de tijd om de knoop over mijn toekomst door te hakken", klinkt het bij Cadena SER. Iniesta straks ploegmaat van Witsel, het zou dus zomaar kunnen.




 

Glenn Bogaert

La Liga \\ Barcelona
 
 
Reacties.