Heeft Roberto Martinez al een basiself in gedachten? Hij antwoordde op de Britse radio

23 april 2018 18:18

Roberto Martinez was vandaag te gast in de Engelse radiotalkshow 'Alan Brazil Sports Breakfast'. De bondscoach liet zich daar uit over de hoop van een natie die op de schouders van de Rode Duivels drukt.

Martinez weet wat voor goud hij in handen heeft. "Het Belgisch nationaal team is een groep van spelers dat teert op puur talent", klonk het. "Daar genieten we allemaal van. Ze toveren bij iedereen een glimlach tevoorschijn. Denk maar aan de goal van De Bruyne afgelopen weekend."

De bondscoach is iemand die amper in zijn kaarten laat kijken. Wie hij meeneemt of wie er in zijn basis zal staan, dat geeft hij niet prijs. "Ik weet wél hoe ik wil spelen en welke doelen we willen halen, maar elke bondscoach heeft nu toch wat schrik met onverwachte blessures die alles overhoop kunnen gooien."

"Op dit moment zijn elf namen dus onmogelijk. Ik kijk trouwens niet alleen naar de eerste elf, alle 23 worden belangrijk, moeten zich goed voelen en in prima gezondheid verkeren tijdens het hele toernooi", noteerde HLN.

Johan Walckiers

België
 
 
Reacties.