Sterkhouder Club heeft geen reden om te veranderen: "Hele carrière in Brugge? Waarom niet?"

22 mei 2018 08:29

Teruggekeerd met een groot vraagteken, maar nu de enige speler van Club Brugge die geen enkele minuut miste dit seizoen. Brandon Mechele wordt eindelijk aanvaard door iedereen: "Dat doet toch wel wat met mij."

3.600 minuten gespeeld... "Er zijn er niet veel die me dit hebben voorgedaan", aldus Mechele in HLN. "Zo hard was ik er niet mee bezig. Enkel na de dubbele wissel eigenlijk. Toen besefte ik dat ik, met de applausvervanging voor Timmy in het verschiet, alles zou spelen dit seizoen."

Nadat Preud'homme hem opzij schoof leek het verhaal bij Club Brugge ten einde. Leko kende hem echter al van bij STVV en maakte hem tot onmisbare pion. "Eindelijk word ik door de fans, de media en de volgers van het Belgische voetbal geapprecieerd en dat doet wel wat met mij. Ik heb getoond dat ik mijn steentje kan bijdragen." 

Mechele wil zelfs een icoon zoals Timmy Simons worden. "Of ik mijn hele carrière bij Club zou willen blijven? Waarom niet? Als het is zoals dit jaar, zeker en vast. Als je alles speelt en belangrijk kan zijn voor je club, zie ik niet in waarom je moet veranderen."

Johan Walckiers

Club Brugge
 
 
Reacties.