? Hebt u het ook gezien? Dit deed Sergio Ramos - die ook al Salah uitschakelde - twee minuten voor eerste tragische blunder van Karius

27 mei 2018 14:45

Die twee monumentale blunders van Loris Karius zullen nog wel een tijdje over de tongen gaan, maar ook Sergio Ramos speelde op z'n zachtst gezegd een opvallende hoofdrol gisteren. De kapitein van Real Madrid zorgde niet alleen voor de pijnlijke aftocht van 'Mo' Salah, hij nam ook Karius te grazen.

Twee minuten voor die dolkomische 1-0 van Karim Benzema - na die veelbesproken uitgooi van schlemiel Karius - deelde de 33-jarige Spanjaard namelijk een ferme tik uit aan de blonde goalie van Liverpool. Bewust of niet volgens u?

Iets wat op het moment zelf behoorlijk onopgemerkt bleef, maar intussen wel voor flink wat discussie en commotie zorgt op de sociale media. Had u het meteen gezien? Karius ging na de bewuste fase nog even zijn beklag doen bij de arbitrage, maar zonder resultaat. En even later volgde dan die eerste noodlottige fase...


Bekijk hieronder de beelden op gewone snelheid en dan nog even vertraagd en ingezoomd in detail. Beide fases staan natuurlijk los van elkaar, maar had deze flinke por van de verdediger van Real niet moeten bestraft worden?

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ Real Madrid
 
 
Reacties.