Hoezo, Hein, Coucke en Devroe een moeilijk huwelijk? "Het is plezant werken hoor, alles wordt met mij doorgesproken en ze trekken niemand aan waar ik niet achter sta"

27 mei 2018 21:10

Dat Luc Devroe en Marc Coucke geen grote fans zouden zijn van Hein Vanhaezebrouck, zo wordt her en der al eens beweerd. Niks van aan, zo blijkt. De voorzitter sprak dat afgelopen week formeel tegen en ook de trainer van Anderlecht zelf hoor je absoluut niet klagen over het paars-witte triumviraat.

Anderlecht deed tot nog toe al flink wat transfers met het oog op volgend seizoen, tevreden Hein Vanhaezebrouck? "Ja, hoor. Het is plezant werken met Luc en de voorzitter. Alles wordt met mij doorgesproken en ze trekken niemand aan waar ik niet achter sta. Het belangrijkste is om het evenwicht in de kern te herstellen", klinkt het in Het Laatste Nieuws

"Ik had geen flanken, ik had geen spelers met een actie... Met Abazaj en Adzic haalden we nu twee jongens die zowel op links als rechts uit de voeten kunnen. Milic en Cobbaut zijn nodig om een nieuwe defensie te bouwen, Musona heeft een actie en Makarenko kende fantastische maanden bij Kortrijk. We zijn trouwens nog maar begonnen", knipoogt Hein Vanhaezebrouck. Dat belooft!

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.