Sergio Ramos publieke vijand nummer één in Egypte, maar hij pakt wél uit met oprechte boodschap voor Salah

27 mei 2018 15:44

Het was gisteravond de finale wel van Sergio Ramos: eerst zorgde hij er eigenhandig voor dat Mohamed Salah met een (schouder)blessure van het veld moest en in de tweede helft verkocht hij ook Loris Karius een flinke tik. En met dat eerste kunnen ze in Egypte niet lachen.

De reacties in het thuisland van de onfortuinlijke 'Mo' Salah liegen er niet om en ook op de sociale media is de 32-jarige verdediger van Real Madrid de gebeten hond. Vraag is of hij de Egyptische sterspeler van Liverpool met opzet blesseerde.

Ahmed Hossam alias Mido, die nog voor AA Gent en Ajax uitkwam, twijfelt er niet aan: "Iedereen die ook maar iets van voetbal kent, weet dat Sergio Ramos hem met opzet geblesseerd heeft", klinkt het fors. En ook Marc Degryse lijkt overtuigd: "Hij blijft aan zijn arm trekken en trekt hem gewoon helemaal naar de grond. Ramos weet wel heel goed wat hij doet hé. Hij laat hem echt niet los", klinkt het bij Q2

De aan de schandpaal genagelde Ramos zelf komt op Twitter met excuses op de proppen: "Soms toont voetbal jou de goede kant en soms de slechte kant. Maar bovenal zijn we allemaal collega-profs. Veel beterschap Mo Salah!"

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ Real Madrid
 
 
Reacties.