Overzicht eerste oefenwedstrijden: Schrijvers tekent voor vierklapper Club Brugge, Dimata meteen matchwinnaar bij Anderlecht en ook nieuwkomers Gent en Antwerp aan het kanon

22 juni 2018 21:45

Het WK is volop in gang, maar ook een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League staat voor de deur. Op vrijdagavond werkten Club Brugge, Gent en Antwerp hun eerste oefenwedstrijd af.

Club Brugge koos voor Heist als sparringpartner. De Bruggelingen haalden genadeloos uit, het werd maar liefst 0-11 op het veld van Heist. Nieuwkomer Schrijvers tekende meteen voor een vierklapper. Ook Rits mocht zijn debuut maken in een blauwzwart shirt. De jonge Openda scoorde een hattrick. 

Anderlecht

Anderlecht zwoegde zich naar een overwinning tegen RDWM. Kersverse aanwinst Landry Dimata, die pas vandaag voor het eerst meetrainde bij paars-wit, trok de Brusselaars over de streep. 

Gent

Gent wist met 0-8 te gaan winnen op het veld van de buren van Gent-zeehaven. Aanwinst Plastun was al meteen trefzeker voor de Buffalo's. De andere goals kwamen van Neto, David, Yaremchuk (2x) en Kubo (3x).

Antwerp

'The Great Old' vatte zijn seizoen aan met een zege bij Hoogstraten. Het werd 1-5 na doelpunten van Bernier, Owusu, Hairemans, Jaadi (2x). 

Clint Vens

Antwerp \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Hoogstraten \\ Racing Club Gent \\ KFC Heist
 
 
Reacties.