Ex-bondscoach onder de indruk van Rode Duivels: "Een van beste matchen van toernooi" en "Dit België kan alle ploegen op dit WK aan"

24 juni 2018 14:12

De superlatieven over de prestatie van onze Rode Duivels tegen Tunesië blijven maar komen. In het buitenland is er veel lof, maar ook onze voormalige bondscoaches zijn vol lof.

"Dit was één van de beste matchen van dit toernooi. We zagen twee ploegen die open speelden. Vooral bij de Belgen lag het tempo enorm hoog. Ik zag heel veel geloof bij de Rode Duivels en ik denk dat ze geantwoord hebben op alle vragen die er op voorhand nog waren na de wedstrijd tegen Panama. Qua uitblinkers kan ik eigenlijk de hele ploeg noemen. Het algemene niveau lag heel hoog, maar uiteraard staken Eden Hazard en Romelu Lukaku er nog wat bovenuit", klinkt het in De Zondag

"Hazard was een gesel voor de Tunesiërs met zijn ritmeveranderingen en raids doorheen het centrum. En Lukaku heeft al het goede van de laatste tijd bevestigd. Dit België kan alle ploegen op dit WK aan, maar uiteraard betekent dat nog niet dat we wereldkampioen gaan worden. Er kunnen altijd omstandigheden tegen zitten, dat heb je niet zelf in de hand." 

Glenn Bogaert

België
 
 
Reacties.