Geen compromissen voor Fellaini: "We gaan vol voor die eerste plaats"

24 juni 2018 14:52

In een babbeltje met de Belgische pers had Marouane Fellaini geen zin, maar bij de Engelsen stopte hij wél. Hij had het vooral over de volgende wedstrijd van de Belgen, tegen de Engelsen.

"We hebben zes punten en willen echt die eerste plaats. Het wordt een interessante wedstrijd die de toekomst van beide teams zal bepalen", blikte Marouane Fellaini meteen vooruit naar de partij tegen Engeland van donderdag. "Het zal een goeie match en een goeie test worden."

Maar is het wel interessant om eerste te worden? Het parcours kan lastiger zijn én er moet in dat geval meer gereisd worden. "Eens je door de groepsfase bent, kom je alleen maar sterke ploegen tegen. Of je nu eerste of tweede bent, je speelt toch topmatchen, dus daar kijken we niet naar."

Tegen Engeland moet het nóg beter -Marouane Fellaini

"We speelden al beter dan in de eerste match en tegen Engeland moet het nog beter. We kennen elkaar goed aangezien heel wat van onze spelers in de Premier League spelen. Of we verdedigender gaan spelen? Dat moet je aan de coach vragen."

De Belgen zijn intussen een geoliede machine geworden. "Iedereen weet dat we veel kwaliteiten hebben en stilaan worden we ook een hecht team. We vechten samen voor alles." Eden Hazard steekt er intussen wel bovenuit. "Hij is de kapitein en de technische leider. Hij moet gewoon op dit elan verdergaan", had de boomlange middenvelder een boodschap voor zijn captain.

Sander De Graeve

België
 
 
Reacties.