Rondje dansen op het Kampioenenbal: Real Madrid haalt uit, Alderweireld mag zelfs Vertonghen niet vervangen en al enkele geplaatsten voor de volgende ronde

06 november 2019 22:57

Club Brugge ging vanavond met het kleinste verschil onderuit in het Parc des Princes van Paris Saint-Gemain. Maar er stonden nog een pak wedstrijden mét landgenoten op het menu. Een overzicht.

Real Madrid 5 - 0 Galatasaray

Na een mindere start pakt De Koninklijke zes op zes tegen Galatasaray. Na amper veertien minuten stond het al 4-0. Thibaut Courtois en Eden Hazard startten in de basis. Laatstgenoemde scoorde echter niet.

FK Rode Ster 0 - 4 Tottenham Hotspur

De Engelsen hadden geen moeite in Belgrado. Het was overigens Heung-Min Son die met twee treffers de man van de avond was voor the Spurs. Voor de volledigheid: de blessure van Jan Vertonghen werd niet opgevangen door Toby Alderweireld. Hij bleef op de bank.

Bayern München 2 - 0 Olympiakos Piraeus

Der Rekordmeister is na vier speeldagen al zeker van de volgende ronde. Het was Robert Lewandowski die na de rust de opener scoorde. Ivan Perisic kwam met de zekerheid.

Atalanta 1 - 1 Manchester City

Timothy Castagne en Kevin De Bruyne hielden het vanavond op een 1-1-gelijkspel. Voor the Citizens meteen het eerste puntenverlies in deze editie van het Kampioenenbal. Atalanta pakte dan weer een eerste punt.

Lokomotiv Moskou 1 - 2 Juventus FC

Het was letterlijk en figuurlijk bibberen en beven voor de Oude Dame in het koude Rusland. De Italiaanse landskampioen werd na amper vier minuten geholpen door de thuisdoelman én kon pas in de laatste minuut het winnende doelpunt scoren.