Spelers Club na match meteen met hoofd bij Galatasaray: "Misschien nog tegen Real voor die tweede plaats spelen"

22 november 2019 23:39

Club Brugge won tegen Oostende met de vingers in de neus. Ze konden in de tweede helft zelfs het gaspedaal helemaal loslaten. Siebe Schrijvers had kort na de rust voor de 2-0 gezorgd en iedereen voelde ook dat het ging volstaan.

Schrijvers krijgt de laatste weken meer speeltijd en kan ook zijn statistieken opsmukken. "Daar ben ik blij mee, zeker met die statistieken. Je moet er ook niks achter zoeken dat het daarvoor minder was. Elke speler maakt zoiets wel eens mee, dat het minder gaat en dat je moet wachten op je kans. Ik ben altijd blijven werken en voelde steeds het vertrouwen van de coach. Dat was belangrijk voor mij, maar dat was ook nooit een probleem."

Schrijvers moet meer op de flank gaan spelen, maar heeft daar volgens Clement een toekomst. "(twijfelt) Het is ook niet zo dat ik niet op de flank wil spelen. De coach heeft twee verschillende systemen waarbij ik op twee verschillende plaatsen speel. En overal doe ik mijn uiterste best."

Galatasaray

En dan nu dinsdag de 'match van het jaar'. "Misschien wel ja. Het is alles of niks. Als we winnen kunnen we hier thuis tegen Real misschien nog voor de tweede plaats spelen. Daar hebben we nog niet over gesproken, maar dat zal deze week wel nog gebeuren. We hebben al een stunt op Real gedaan, alles kan."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Oostende
 
 
Reacties.