Feyenoord neemt drastische maatregelen na uit de hand gelopen wedstrijd tegen Ajax


Foto: © photonews 07 april 2023 20:19

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in de Nederlandse beker liep helemaal uit de hand. Deze werd tweemaal stilgelegd en Feyenoord neemt nu drastische maatregelen.

Na het aanstekerincident neemt Feyenoord drastische maatregelen voor de komende vier wedstrijden in De Kuip. De wedstrijd tegen Ajax was duidelijk voor het bestuur van de club de druppel. Wat er allemaal gebeurde kan u HIER lezen. 

Er zullen netten gespannen worden rondom het hele veld zodoende het bijna onmogelijk wordt om nog voorwerpen op het veld te werpen. Dit is een reactie op de strengere veiligheidsmaatregelen die de Nederlandse voetbalbond gaat afkondigen en om een eventuele sanctie al voor te zijn. 

Feyenoord reageerde op de eigen website over deze beslissing. "Met het oog hierop wil Feyenoord geen enkel risico nemen, zeker gezien de grote sportieve belangen die er voor de club zijn in de nationale competitie", schrijft de koploper van de Eredivisie. 

Feyenoord verloor trouwens de halve finale van de Nederlandse beker tegen Ajax met 1-2. Zo ontmoeten Ajax en PSV elkaar in de finale. Dit voor het tweede jaar op rij. 

Bart De Vré

Nederlandse Eredivisie \\ Feyenoord \\ Ajax
 
 
Reacties.