'Concreet aanbod voor JPL-sensatie': prijskaartje van meer dan 25 miljoen euro


Foto: © photonews 26 juli 2023 07:20

KAA Gent verwacht deze zomer een hele resem aanbiedingen voor Gift Orban. En het opbod lijkt nu eindelijk echt te zijn begonnen. De Buffalo's willen boter bij de vis.

KAA Gent is allerminst zinnens om snel te cashen op Gift Orban. Turkse aanbiedingen om hem te huren werden al genegeerd.

De Witte en Louwagie gaven eerder al aan minstens twintig miljoen euro te willen cashen. En eigenlijk nog veel meer, als het even kan. De Buffalo's willen minstens 25 miljoen euro voor Gift Orban.

Gift Orban zou misschien wel het transferrecord van ene Jonathan David moeten kunnen kloppen, al leverde die 27+5 miljoen euro op. En toch: het opbod kan dus beginnen. Lens was al geïnteresseerd, Lille zou ondertussen al een akkoord hebben met de entourage van de speler.

>25 miljoen euro

Zij willen ook 20 à 25 miljoen euro op tafel leggen volgens Footmercato. Op voorwaarde dat Jonathan David vertrekt bij de Noord-Franse club. Hein Vanhaezebrouck zag in Het Laatste Nieuws de bui al hangen vorige week.

Ondertussen hebben ze bij de Buffalo's de vraagprijs volgens die krant nog eens duidelijk gemaakt. Aan Lille komt steeds dichterbij een akkoord met Gent en ligt dus eens te meer in polepositie.

Aernout Van Lindt

Ligue 1 \\ KAA Gent \\ RC Lens \\ Lille OSC
 
 
Reacties.