🎥 De sterke campagne van Red Flames in Nations League samengevat voor eindejaar


Foto: © photonews 23 december 2023 18:15

De Belgian Red Flames maakten de nodige indruk in de Nations League en pakten uiteindelijk acht punten in een groep des doods. Ook kwalificatie voor de eindronde was nog een optie, maar zover kwam het net niet.

De Flames eindigden derde in hun poule met 8 op 18. Tegen Schotland werd twee keer gelijkgespeeld, tegen Nederland en Engeland thuis gewonnen en op verplaatsing verloren. Daardoor werden de gelijke spelen tegen Schotland een slechte zaak in strijd om groepswinst.

Nederland en Engeland gingen de Flames uiteindelijk vooraf, waardoor er een barragematch tegen Hongarije zal moeten worden gespeeld in het voorjaar van 2024. Maar de Red Flames hebben er wel een leuke campagne opzitten.

Die campagne is nu nog een keertje kort samengevat door de sociale mediakanalen van de Belgische voetbalbond. Zij deelden hun fillmpje van de prachtige campagne, inclusief leuke beelden tussendoor van de Flames. 

Geniet mee van het vroege kerstcadeau van de Belgian Red Flames aan de supporters. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.