Jaar goed ingezet: Jassina Blom scoort in Spaanse Primera Division

Het voetbaljaar 2024 is volop begonnen. Ook in het vrouwenvoetbal wordt er in steeds meer competities stilaan opnieuw gevoetbald. En dus krijgen we ook al eens een Belgian Red Flame die in actie komt.

Afgelopen weekend stond er een pittige speeldag op het programma in de Spaanse competitie. En daarbij kwam ook het Tenerife UD van Jassina Blom in actie. Zij speelden deze keer op bezoek bij Real Sociedad in een interessante clash.

Jassina Blom zorgt voor 3-2 in wedstrijd tegen Real Sociedad

Jassina Blom zelf wist halfweg de tweede helft te scoren. De Red Flame speelde de volledige negentig minuten. Winnen konden ze echter niet doen, want de wedstrijd eindigde na een pittige strijd op een 3-3 gelijkspel.

Maria José Perez zorgde in de slotminuut voor de gelijkmaker. Daar schieten beide ploegen eigenlijk weinig mee op en blijven op de plaatsen 8 en 9 staan in de stand. Franssi scoorde twee keer voor de thuisploeg en was ook zo van belang. Barcelona is bovenaan de stand nog steeds ongeslagen, met een 9-1 overwinning en een 39 op 39 in de stand.