'Duitse topclub wil JPL-teams te snel af zijn en schakelt versnelling hoger voor Belgische aanvaller'

11 januari 2024 21:20

Yorbe Vertessen staat ook dit seizoen open voor een transfer in januari. Bij PSV Eindhoven willen ze hem niet laten gaan, maar een van de geïnteresseerde clubs schakelt nu maar wat graag een versnelling hoger.

Trainer Peter Bosz van PSV Eindhoven wil zijn spelersgroep samenhouden, maar Yorbe Vertessen van zijn kant vindt dat hij eigenlijk te weinig speelkansen krijgt. En dus staat hij open voor een vertrek, waar vele clubs ook oren naar hebben.

De aanvaller staat in de interesse van Toulouse, Union Berlin en Valencia, terwijl er ook teams uit de Jupiler Pro League hem volgens het Eindhovens Dagblad graag zouden willen toevoegen aan de kern. Union Berlin wil nu echter doorschakelen.

Meer dan vijf miljoen euro

Zij zouden - net als Toulouse - volgens De Telegraaf een verhoogd bod hebben neergelegd op de aanvaller van de Lampenclub. Het eerste bod van rond de vijf miljoen euro werd nog geweigerd, maar nu zouden er dus mogelijk meer miljoenen op tafel komen. 

PSV doet het dit seizoen met 48 op 48 prima in de Eredivisie. Ook in Europa ging het door en dus mag het sowieso dromen van een geweldig 2024.

Aernout Van Lindt

Bundesliga \\ Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ Toulouse \\ Valencia CF \\ Union Berlin
 
 
Reacties.