Wullaert ten voete uit over grote ontgoocheling op Gouden Schoen: "Er kruipt veel energie in Tessa zijn"


Foto: © photonews 18 januari 2024 16:45

Wie anders dan Tessa Wullaert is favoriet om de Gouden Schoen 2023 te pakken? De topfavoriete kan zo haar vierde keer aan het feest zijn, al zijn er natuurlijk kapers op de kust. Rest de vraag: krijgt ze haar zin?

"De speelsters die presteren en goed zijn of het land op de kaart zetten worden in het buitenland meer gewaardeerd", aldus Tessa Wullaert in een interview bij Het Laatste Nieuws in aanloop naar de Gouden Schoen van 2023.

"In België kiezen ze toch vaker voor de underdog. Bij zo'n prijs is het jammer, want het gaat om de beste speelster. Dat moet je kunnen verantwoorden, het is wat het is. Het was een van de grootste ontgoochelingen in mijn carrière."

Donderdagavond weten we wie de Gouden Schoen bij de vrouwen wint

Toch geeft de speelster aan dat ze ondertussen wel dingen heeft bijgeleerd: “Er kruipt veel energie in Tessa zijn. De leeftijd heeft me wel rustiger gemaakt. De kapiteinsband ook. Ik denk veel bewuster na over mijn communicatie dan vroeger."

Benieuwd wat het donderdagavond zal worden. Krijgt Wullaert haar vierde Gouden Schoen, of gaat de prijs in editie zeven een derde keer naar Cayman, een tweede keer naar Evrard of krijgt er een nieuwe speelster haar eerste Gouden Schoen?

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.