Tessa Wullaert wil het niet bij vier Gouden Schoenen houden: "Dat motiveerde me om beter te doen"


Foto: © photonews 19 januari 2024 13:15

Tessa Wullaert heeft haar vierde Gouden Schoen te strikken. Daarmee heeft ze de helft van de prijzen bij de vrouwen gepakt. En nog is ze niet verzadigd, want de komende jaren wil ze ook nog een vijfde, zesde, ... Gouden Schoen pakken.

"Je spreekt nooit luidop je dromen uit, maar je hoopt wel op het beste. Niets was zeker, maar dit is wel een opluchting", aldus Tessa Wullaert na haar vierde Gouden Schoen tegen Sporza. "Door de publieksstemmen bleef het spannend."

Consistentie moet beloond worden volgens Tessa Wullaert

De komende jaren hoopt de Gouden Schoen op nog meer prijzen voor haar persoonlijk: "Ik ben geboren met de drive om te winnen en de beste te zijn. Dat lukt niet altijd, maar ik doe er alles aan. Ik ben blij dat het dit jaar gelukt is. Ik stop niet bij 4 Gouden Schoenen. Ik heb nog enkele jaren te gaan en zal mijn best blijven doen."

De voorbije drie jaar greep ze telkens naast de prijs, vorig jaar stuurde ze zelfs haar kat naar het Gala van de Gouden Schoen uit onvrede. "Voor mij was de knop na vorig jaar snel omgedraaid. Ik gebruikte het als motivatie om beter te doen", aldus nog Wullaert.

Bart Vandenbussche

België
 
 
Reacties.