🎥 Janice Cayman scoort knap doelpunt én nog meer te beleven in Engelse WSL


Foto: © photonews 31 januari 2024 14:50

In de Engelse competitie was er dit weekend heel wat te beleven in het vrouwenvoetbal. En daarbij werden heel wat interessante duels afgewerkt. Heel wat Belgen spelen ondertussen ook in Engeland en deden dus ook een duit in het zakje.

Bij Brighton & Hove Albion geen Nicky Evrard meer. Zij is geblesseerd en werd uiteindelijk door Brighton teruggestuurd naar Chelsea, waar ze verder aan het revalideren is. Beide teams speelden dit weekend tegen elkaar, Chelsea won met 0-3 en boekt zo een belangrijke driepunter.

Bij Liverpool speelde Yana Daniëls in de basis. Ze werd op het uur vervangen in de topper tegen Arsenal, daarna scoorden Miedema en Foord in tien dolle minuten. Door de 0-2 ziet Liverpool de topploegen verder weglopen, maar ze staan nog steeds knap vijfde.

Janice Cayman won het Belgenduel van Justine Vanhaevermaet. In Everton - Leicester was het de Belgische die het enige doelpunt van de wedstrijd maakte: 0-1. Ook Amber Tysiak won, met 1-2 op bezoek bij Bristol City. De Belgische speelde de hele wedstrijd.

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.