Coup de théatre afgerond: Rode Duivel kondigt aan dat hij zijn handtekening heeft gezet

07 februari 2024 14:00

Thomas Meunier heeft zijn nieuwe club gevonden. Hij werd gelinkt aan een vertrek richting Turkije en nu is alles in kannen en kruiken. Dat heeft de speler zelf ook laten weten via de sociale media ondertussen.

Thomas Meunier werd al een tijdje gelinkt aan ploegen uit de Turkse Süper Lig en deze week werd duidelijk dat de keuze is gevallen op het Turkse Trabzonspor. Daar tekende hij een contract tot juni 2025, zijn nieuwe ploeg profiteert van het langer open zijn van de transfermarkt.

Meunier zelf heeft de deal ook weten te bevestigen via de sociale media. Op X laat hij weten dat hij verheugd is een nieuwe verbintenis te hebben gevonden. Bij Trabzonspor zal de Rode Duivel het nummer 12 dragen.

De Belg speelde uiteindelijk 83 wedstrijden voor Dortmund. Hij scoorde er 3 keer en gaf 8 assists. Aan het begin van het seizoen kreeg hij maar weinig speeltijd, al werkte hij zich de laatste weken weer in de basis. 

Het was dan ook enigszins verrassend dat hij net nu nog uitkeek naar een nieuwe club. In Turkije moet hij proberen schitteren om zo een selectie voor het EK 2024 in Duitsland te proberen versieren.

Aernout Van Lindt

Bundesliga \\ Trabzonspor \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.