Romelu Lukaku beslissend bij AS Roma met invalbeurt terwijl tegenstander voor veel ophef zorgt voor wedstrijd

AS Roma heeft maandag met 3-2 gewonnen van Torino. Romelu Lukaku mocht invallen en kon beslissend zijn met een assist. Zijn tegenstander zorgde voor veel commotie in Italië.

AS Roma kwam in minuut 42 op voorsprong nadat Dybala scoorde vanop de stip. Op slag van rust kon Zapata gelijkmaken, waardoor er werd gerust met een 1-1 tussenstand.

Dybala maakte kort voor het uur 2-1, iets later mocht Romelu Lukaku invallen. Hij kon meteen beslissend zijn door een assist te geven en zo Dybala aan zijn hattrick te helpen. Een eigen doelpunt van Donny Huijsen zorgde voor de 3-2 eindstand.

Maar Torino zorgde voor heel wat ophef in Italië, nog voor de wedstrijd. Ivan Juric, de coach van Torino, maakte zich niet al te populair. Hij zou volgens verschillende Italiaanse bronnen een van zijn assistenten naar de training van AS Roma hebben gestuurd... om te spioneren.

Michele Orecchio, de assistent, werd een dag voor de wedstrijd in de bosjes gespot waar hij een training van Roma bekeek. Een veiligheidsmedewerker merkte hem op.

Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Orecchio zulke rare fratsen uithaalt. Afgelopen jaar werd hij door Mourinho ook al eens gevonden bij een training, met opnameapparatuur.