🎥 Pijnlijke beelden: Kevin De Bruyne kijkt toe hoe ploegmaat zijn vinger breekt

Manchester City heeft woensdag met 3-1 gewonnen van FC Kopenhagen. Zo stoten de Citizens door naar de kwartfinales van de Champions League.

Manchester City moest een 3-1 overwinning van de heenwedstrijd verdedigen tegen FC Kopenhagen en deed dat door... nog eens met 3-1 te winnen.

Na tien minuten stond City al 2-0 voor door doelpunten van Akanji en Alvarez. Kopenhagen maakte 2-1 maar Haaland besliste de wedstrijd na de rust met zijn zoveelste CL-doelpunt.

Jérémy Doku was nergens te bespeuren. De Jonge Rode Duivel kampt met een kwaaltje waardoor hij de training dinsdag al miste en ook de wedstrijd. Het duel tegen Liverpool komt mogelijk ook in het gedrang.

Kevin De Bruyne mocht rusten van Pep Guardiola. Hij bleef 90 minuten lang op de bank zitten. Hij keek ook toe hij ploegmaat Matheus Nunes zijn vinger uit de kom schoot. Volgens de commentators zat hij er heel 'ongeïnteresseerd' bij.