Liverpool-coach Jürgen Klopp doet zeer grote uitspraak over Pep Guardiola in aanloop naar absolute topper tegen Manchester City

08 maart 2024 17:00

Zondagnamiddag staat dé absolute klepper op het programma in de Premier League. Liverpool zal thuis Manchester City ontvangen.

En het zal zeker een heel speciale zijn. Liverpool staat eerste in de stand met 63 punten terwijl Man City er eentje minder telt en het met een tweede plaats moet doen.

Jürgen Klopp vs Pep Guardiola, the last dance

Bovendien zit de kans er dik in dat het de laatste keer wordt dat de twee topcoaches tegenover elkaar staan. Klopp kondigde eerder dit seizoen zijn afscheid aan en stopt als coach van Liverpool.

De Liverpool-coach had tijdens zijn persconferentie al wel wat mooie woorden voor Guardiola. "Door hem ben ik een betere manager geworden. Ik heb meer van hem gewonnen dan verloren. Ik heb wel geen idee hoe dat is gebeurd", vertelde hij.

"Pep is de beste manager ter wereld", gaat hij verder. "De manier waarop hij het voetbal heeft beïnvloed. Hij heeft veel trofeeën gewonnen, maar hij gedraagt ​​zich alsof hij nog nooit iets heeft gewonnen."

Zondag wordt er dus ongetwijfeld spektakel verwacht op Anfield. Het zal een wedstrijd zijn die zeker enorm belangrijk is voor de titelrace.

Doku onzeker, krijgt Kevin De Bruyne 90 minuten?

Doku is overigens nog onzeker bij City terwijl De Bruyne dinsdag op de bank mocht blijven zitten in het Champions League-duel tegen FC Kopenhagen. Spaarde Guardiola hem zodat KDB tegen Liverpool 90 minuten kan spelen?

Brandon Morren

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester City
 
 
Reacties.