Drie Red Flames gaan kwissen in 'De Dag van Vandaag'


Foto: © photonews 12 maart 2024 18:30

De Dag van Vandaag is een bekende kwis die elke weekdag wordt gespeeld dankzij mediahuis Panenka. Binnenkort zal er een aflevering volledig in het teken staan van het vrouwenvoetbal, zoveel is duidelijk.

De aflevering van het kwisprogramma van Bart Cannaerts op woensdag 20 maart zal er eentje zijn in het teken van het vrouwenvoetbal. Dat heeft het productiehuis Panenka alvast laten weten in een persbericht afgelopen week.

Het zocht daarbij ook nog naar publiek om de aflevering met in totaal drie jonge Red Flames die we kennen van bij OH Leuven te komen bijwonen. Sari Kees, Marie Detruyer en Hannah Eurlings zijn namelijk de kwissers van dienst.

Inschrijven kan nog steeds

"Op woensdag 20 maart hebben wij 3 Red Flames te gast bij onze dagelijkse quiz 'De Dag Van Vandaag' gepresenteerd door Bart Cannaerts", klinkt het.

"Hiervoor zijn wij nog opzoek naar enthousiast publiek. Daarom dacht ik dat deze groep wel de geschikte plaats was als echte supporters van de Red Flames. De opnames vinden plaats op VRT. De uren zijn voorzien van 18u30 - 22u45."

Er zijn tot op heden in ieder geval nog steeds plaatsen vrij. Inschrijven kan dus nog steeds door/voor de liefhebbers. 

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.