'Toekomst Tessa Wullaert bij Fortuna Sittard onzeker - terugkeer naar België uitgesloten'


Foto: © photonews 14 maart 2024 14:15

Tessa Wullaert is het uithangbord bij uitstek voor de Belgian Red Flames en ook bij haar team Fortuna Sittard is ze zeer belangrijk. Toch zou er zomaar een einde aan het huwelijk kunnen gaan komen.

Twee jaar geleden koos ze voor een avontuur in Nederland bij Fortuna Sittard. Dichtbij huis, maar toch in het buitenland en professioneel werken. Wullaert voelt zich kiplekker bij de Noorderburen, maar toch lijkt er een einde te komen aan het verhaal.

Fortuna Sittard zou volgens Nederlandse bronnen willen downsizen en dan zou Wullaert een van de slachtoffers kunnen/moeten worden. Ook bij het Gala van de Gouden Schoen afgelopen januari was Wullaert al onduidelijk over haar toekomst.

Aan interesse geen gebrek. Spanje, Italië of het verre Oosten werden toen al genoemd. En daar zou nu ook interesse van Twente en de Verenigde Staten mogen bijgerekend worden volgens Het Nieuwsblad. Keuze te over dus voor de Red Flame.

Terugkeer naar België uitgesloten

Wat er al zeker niet zal gebeuren? Een terugkeer naar België. Daarvoor zijn de looneisen van Tessa Wullaert te hoog, geen enkele Belgische ploeg kan dat op dit moment betalen. En dus moet het sowieso het buitenland worden.

Benieuwd wat Wullaert zal doen. Eerst wil ze nog goede resultaten neerzetten met haar team - de laatste weken werd al iets te veel verloren en de top-3 was een doel voor het seizoen. Alle hens aan dek dus de komende weken.

Aernout Van Lindt

België
 
 
Reacties.