Voorzitter Beerschot kijkt uit naar de Antwerpse derby's: "Tonen dat we er kunnen staan"


Foto: © photonews 14 april 2024 07:00

Beerschot is zeker van de titel in de Challenger Pro League. En dus mogen ze zich opmaken voor een promotie naar de Jupiler Pro League. Rest de vraag: wat zal het daar geven? Er is sowieso werk aan de winkel.

Beerschot weet dat er nog veel werk aan de winkel is om een goed figuur te slaan in de Jupiler Pro League. Het wil zich volgend seizoen kunnen handhaven en dan moet je anno 2024 mikken op de twaalfde plaats in de Jupiler Pro League.

Lees: vier ploegen achter je houden. Nooit makkelijk en dus zal er ook wat versterking moeten komen, terwijl er al aan de mouw wordt getrokken van een aantal sterkhouders zoals Thibaud Verlinden. Er zullen veel spelers moeten bijkomen om competitief te zijn in 1A.

Er lopen gesprekken met Chinese overnemers, maar tot op heden is er nog geen akkoord. Voorzitter Francis Vrancken was dolgelukkig met de promotie, maar beseft dat er een tandje zal moeten bijgestoken worden om er écht te staan.

Uitkijken naar Antwerpse derby's voor Beerschot

Want vanaf volgend seizoen zijn er ook opnieuw Antwerpse derby's. "Het is geweldig voor de stad Antwerpen", aldus Vrancken. "De derby's komen er opnieuw, dat is een geweldige zaak voor ons, voor Antwerp en voor de stad."

"We willen bewijzen dat we er kunnen staan in de Jupiler Pro League en ook in die derby's. Maar dan is er nog veel werk, al is dit een grote stap richting de toekomst voor ons", aldus nog de voorzitter - die nu al uitkijkt naar het titelfeest en volgend seizoen.

Redactie

2e klasse \\ Patro Eisden Maasmechelen \\ Beerschot
 
 
Reacties.