Daar zit 'muziek' in: jonge doelvrouw tekent profcontract bij Standard


Foto: © photonews 05 mei 2024 22:10

Standard de Liège speelt bij de vrouwen nog helemaal mee om de titel in de Super League. Ondertussen zijn ze ook al volop bezig met zich te wapenen richting de toekomst. En daar horen ook contracten bij voor een aantal van de jonkies.

Lise Musique is ondertussen al sinds 2018 lid van Standard de Liège, maar ze gaat na zes jaar bij de club op z'n minste nog even nog verder door. Dat is wat ze bij Standard via hun webstek hebben laten weten afgelopen week. 

Dit seizoen maakte ze haar debuut in de A-kern, nadat ze de verschillende jeugdreeksen doorliep. En ze heeft zeker de nodige indruk gemaakt op de bazen van de Rouchettes, waardoor ze haar graag langer wilden houden.

"Onze 19-jarige doelvrouw hield tot nu toe al 12 keer haar netten schoon en staat daarmee, 5 speeldagen voor het einde van de Playoffs, op kop van het clean sheet klassement", aldus Standard in een persbericht op de webstek.

Twee seizoenen én optie voor Lise Musique

"Ze wordt nu beloond voor haar werk en haar mooie evolutie bij de club door haar eerste profcontract te ondertekenen van 2 seizoenen met optie op 1 extra seizoen. We willen Lise feliciteren en wensen haar veel succes verder met haar carrière bij de Rouches."

Ook wij willen van de gelegenheid gebruik maken om de 19-jarige doelvrouw die ook jeugdinternational is van de Belgian Red Flames veel succes te wensen in haar verdere carrière bij Standard en in het interlandvoetbal.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège
 
 
Reacties.