Het seizoen van Standard duurt te lang: speler verlaat de club onmiddellijk en vroeger dan verwacht


Foto: © photonews 06 mei 2024 19:00

Standard heeft maandag bekendgemaakt dat middenvelder Steven Alzate vervroegd terugkeert naar Engeland. Hij zou nog tot aan het einde van dit seizoen blijven, maar dat gaat nu niet meer door.

In 2022 huurde Standard Steven Alzate van het Engelse Brighton. Na een jaar waren de Rouches overtuigd, en besloten ze in Luik om hem nog een seizoen te huren.

Hij zou er nog tot aan het einde van dit seizoen blijven, maar Standard deelt nu mee dat Alzate al sneller terugkeert naar zijn club. 'In samenspraak met het management en de sportieve staff, gaven we de toestemming voor een vervroegde terugkeer van Steven Alzate naar Engeland', klinkt het bij de club.

'Onze club, die nu de focus wil leggen op de meerderheid van de spelers die ook volgend seizoen nog bij de club zullen zijn, vond het correct om Steven toe te laten om nu al terug te keren naar Brighton & Hove Albion.'

'We wensen Steven veel succes toe in zijn verdere professionele carrière en willen hem bedanken voor zijn bijdrage de laatste twee seizoenen', besluit Standard.

Alzate speelde 54 wedstrijden voor Standard waarin hij vijf keer kon scoren en goed was voor negen assists. 

Brandon Morren

Standard \\ OH Leuven
 
 
Reacties.