Super Sunday in heel Europa: op deze matchen moet u letten!

24 januari 2016 14:03

Ook dit weekend is het weer een speciaal weekend op de Europese velden. Mis niets van de actie op Super Sunday en kijk dus ook gewoon met ons mee! Wij bieden u de toppers uit de topcompetities helemaal live. Gratis en voor niets! Bekijk hier hoe!

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Om 12.30 uur kon u al kijken naar de wedstrijden van Fiorentina of Feyenoord, om maar twee van de leuke middagduels te noemen. Maar de hele dag loopt het verder met toffe zaken.

Sampdoria - Napoli staat om 15 uur op het programma. Gaat Dries Mertens met de Napolitanen door op het elan? De club staat helemaal bovenaan in de stand, de Rode Duivel kan dus een nieuwe stap richting titel zetten. Een stunt? Dat levert je via ONZE GRATIS BONUS VAN 60 euro dan weer meteen 420 euro op! 

Maar er is vandaag heel veel meer: Marseille speelt een topwedstrijd tegen Lyon, terwijl AS Roma met Nainggolan proberen punten afhandig te maken van Juventus.

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden. Bij een stunt van Marseille in Lyon kan je van een gratis bonus van 60 euro zelfs meteen 216 euro maken.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Redactie

Premier League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Europa League \\ PSV \\ Ajax \\ Vitesse \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Marseille \\ PSG \\ Celtic Glasgow \\ Hearts \\ AC Milan \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid \\ Napoli \\ Celtic Nation \\ Chelsea
 
 
Reacties.