Michel Preud'homme legt de pro's en contra's op tafel voor een terugkeer van De Sutter

29 januari 2016 15:30

De voorbije dagen werd Tom De Sutter gelinkt aan een terugkeer naar Club Brugge. Ook Michel Preud'homme geeft toe dat er al contacten zijn geweest tussen blauw-zwart en de entourage van de aanvaller. Maar een transfer is (voorlopig) nog geen feit.

Tom De Sutter - gisteren nog matchwinnaar voor Bursaspor - kreeg van zijn Turkse werkgever te horen dat hij op zoek mag naar een andere werkgever. Bovendien kan de aanvaller wellicht gratis vertrekken door een gebrek aan betalingen van Bursaspor.

"Het klopt dat er al gepraat is over een terugkeer van De Sutter", vertelt Michel Preud'homme. "We kennen natuurlijk allemaal de staat van dienst van Tom. Zo'n jongen haal je niet terug om uit de kern te laten."

En dat is een heel belangrijke kanttekening. Enkele weken geleden veegde de Luikenaar de komst van een extra spits nog van tafel. "Wat als Leandro Pereira dan ook begint te scoren", was de uitleg.

"Ik beschik momenteel over drie spitsen met drie verschillende profielen", legt MPH uit. "Een spits te veel hebben is ook niet goed, hé. Al zijn we natuurlijk attent op de markt."

Tom De Sutter? Een spits te veel hebben is ook niet goed - Michel Preud'homme

Met andere woorden: Preud'homme zal de kans niet laten liggen om De Sutter terug naar Brugge te halen. Maar dan zal zo'n terugkeer wel honderd procent volgens blauw-zwarte voorwaarden moeten gebeuren.

Cédric De Volder

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Bursaspor
 
 
Reacties.