VIDEO: Maakte Belgian Red Flame nu al het doelpunt van het toernooi?

03 maart 2016 13:19

1-2 werd het gisteren tussen België en IJsland op de Algarve Cup. Toch maakte België het doelpunt van de wedstrijd. En daar zijn beelden van, dus geniet even mee.

De Red Flame maakte iets voor rust op prachtige wijze de 1-1 tegen Ijsland. Ook al ging de wedstrijd uiteindelijk nog verloren door een doelpunt in de slotminuut (lees HIER nog eens het verslag), toch was het doelpunt van Janice Cayman eentje om in te kaderen.

"Het is altijd leuk om zo'n mooi doelpunt te maken, al blijft het natuurlijk een teamsport. Als Tessa mij die bal niet perfect aanspeelt, dan zal ik ook niet kunnen scoren. En het is ook erg jammer dat we uiteindelijk toch nog verloren", aldus de goalgetster daarover tegen Voetbalkrant.com.

Cayman was niet aan haar proefstuk toe: ook tegen Bosnië-Herzegovina maakte ze al eens een wereldgoal. Een afvallende bal werd toen door de rechtsachter in een tijd op de slof genomen. Keeper Hasanbegovic helemaal kansloos, de bal loeihard in de winkelhaak.

Dat doelpunt wilden we u absoluut niet onthouden. Hier kan u nog eens meekijken. Opgelet: het laden van het filmpje kan even duren:

Aernout Van Lindt

België \\ IJsland
 
 
Reacties.