Anderlechtspeelster valt in op speeldag 2 van Algarve Cup

04 maart 2016 22:53

Niet enkel de Belgian Red Flames speelden vandaag hun tweede wedstrijd op de Algarve Cup. Ook alle andere landen kwamen in actie, wij lijsten alles voor u op.

In de groep van de Belgian Red Flames speelden IJsland en Denemarken in de namiddag ook al hun partij, en het werd een overtuigende zege voor de IJslanders. Op het einde van de wedstrijd stonden de zware cijfers (4-1) op het bord.

In de stand heeft Ijsland nu 6 op 6, Denemarken en Canada volgen met drie punten en de Belgian Red Flames zoeken nog naar hun eerste punten. Winst in de laatste wedstrijd tegen Denemarken brengt de Flames wel minstens op plek 3 en misschien zelfs nog plaats 2.

Invalbeurt Solange Carvalhas

In de andere groep won Brazilië overtuigend van Portugal (3-1), met dank onder andere aan doelpunten van Marta. Bij Portugal viel Solange Carvalhas van Anderlecht een kwartier voor tijd in. De andere match in de groep leverde geen doelpunten en dus ook geen winnaar op.

In de stand heeft Brazilië 6 punten, Rusland 4, Nieuw-Zeeland 1 en Portugal is puntenloos laatste. Op de slotspeeldag spelen de Braziliaanse dames tegen Rusland voor de groepswinst, al kunnen de Nieuw-Zeelandse meisjes nog tweede worden in de poule.

Aernout Van Lindt

Portugal \\ Brazilië
 
 
Reacties.