#Flametime: België wil punten pakken tegen Denemarken

07 maart 2016 14:00

De Belgian Red Flames spelen maandag in de Portugese Algarve tegen Denemarken hun laatste groepswedstrijd van de Algarve Cup. Na de 0 op 6 is het dan ook tijd om de eerste punten te pakken.

Tegen Ijsland en Canada werd twee keer een degelijke wedstrijd gespeeld, maar een tegendoelpunt in het absolute slot zorgde uiteindelijk wel voor een 0 op 6. En dus is het tegen Denemarken de match van de waarheid in deze groepsfase.

Bovendien spelen de Flames bij winst voor plek 5 op woensdag. Als IJsland erin slaagt om Canada te kloppen kan winst tegen Denemarken zelfs voldoende zijn voor de tweede plek in de groep en een strijd om brons op woensdag.

Strijd om brons?

Quasi iedereen is fit in de Belgische selectie. Enkel Lorca Van De Putte wordt gespaard voor de match van vandaag, terwijl Davina Philtjens ziek is en ook niet zal spelen tegen Denemarken. Ook de Denen hebben na de 1-4 nederlaag tegen IJsland overigens iets recht te zetten.

U kan het duel tussen de Belgian Red Flames en Denemarken live bij ons volgen, vanaf 19.30 uur Belgische tijd. Wij zijn ter plaatse en maken voor u een liveverslag en een wedstrijdverslag, met achteraf ook de nodige reacties. Blijf onze site dus volgen.

Aernout Van Lindt

België \\ Denemarken
 
 
Reacties.