Koningskoppel en andere toffe oefeningen in aanloop naar clash met Rusland

08 maart 2016 21:24

De Belgian Red Flames speelden maandag tegen Denemarken, ondertussen bereiden ze zich al voor op de clash met Rusland woensdag. In de tussendag staan twee trainingen op het programma, de tweede was een ontspannen oefengalop.

Een aantal Flames sukkelen met lichte pijntjes en deden enkel een deel van de training of werkten individueel met de kinesiste. Bovendien viel Cecile De Gernier tijdens de training ook nog uit na een trap, dus er zijn wel enkele vraagtekens naar morgen toe.

Maar de sfeer was er niet minder om: leuke oefeningetjes met verschillende speelsters die aan elkaar haakten, of het befaamde spelletje koningskoppel. En of ze er lekker invlogen? Jawel, we zagen meer dan 10 lekker doelpunten. Zo ook eentje van Laura Deloose met het hoofd, ook al gaf ze eerder deze week aan ons mee dat koppen net haar zwakke punt is.

#Koningskoppel #AlgarveCup #BelgianRedFlames - En er zijn nog beauty's op komst - Tine Schryvers & Tessa Wullaert

Geplaatst door Vrouwenvoetbalkrant op dinsdag 8 maart 2016

We verzamelen verschillende mooie beelden op de training van vanavond, hier kan u alvast een eerste video gaan bekijken met een heerlijke voorzet van Tine Schryvers en een dito afwerking van Tessa Wullaert.

Aernout Van Lindt

België \\ Rusland
 
 
Reacties.