Sprokkels 28/03: Scheidsrechter voor duel tegen Portugal is bekend

28 maart 2016 21:43

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • De wedstrijd van de Rode Duivels tegen Portugal moet in goede banen geleid worden door een Zwitserse ref. Stephan Klossner is de scheidsrechter van dienst.

  • De Rode Duivels spelen morgen tegen Portugal met een speciaal truitje, met daarop een boodschap tegen terreur. Eveneens zullen de ploegen voor de aftrap gemengd door elkaar staan, als teken van solidariteit.

  • International Rafinha (Barcelona), die zes maanden geleden een kruisbandblessure opliep na een duel met Radja Nainggolan, maakte zijn wederoptreden bij de U23 van Brazilië.

  • Er is ook minder goed nieuws van het Catalaanse front. Zo lekte uit dat Barça Liverpool nog 16,4 miljoen euro is verschuldigd voor de overgang van Luis Suarez. Die trok in de zomer van 2014 voor 82 miljoen euro naar Spanje.

  • Zlatan Ibrahimovic bevestigde tijdens een persconferentie dat hij in de belangstelling staat van enkele Engelse clubs. Zijn zaakwaarnemer bestudeert ondertussen alle voorstellen.

  • Iker Casillas speelde tegen Roemenië (0-0) zijn 166ste interland. De Spaanse goalie zet zijn reeks van Europeaan met de meeste interlands ooit verder.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ PSG \\ AS Roma \\ FC Porto \\ Barcelona \\ België
 
 
Reacties.