Grijpt Gent laatste strohalm?

15 april 2016 11:00

AA Gent moet na een gelijkspel tegen Zulte Waregem en een nederlaag op Club Brugge vanavond vol aan de bak wil het nog een mondje meepraten in play-off 1. Tegenstander is het eveneens zwalpende Oostende.

Hein Vanhaezebrouck gaf zijn spelers een veeg uit de pan op de wekelijkse persconferentie in Gent. Volgens de coach van de Buffalo's trad er gemakzucht op binnen zijn ploeg.

Hij wil zijn troepen duidelijk prikkelen voor de belangrijke match van vanavond. Als Anderlecht wint van Club kan Gent opnieuw op vier punten komen. In elk ander scenario lijkt het over en out voor de Buffalo's.

Selectie AA Gent: Sels, Rafinha, Boussoufa, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Diedhiou, Mitrovic, Kums, Saief, Deaux, Thoelen, Asare, Wikheim, Nielsen, Simon, Foket, Gershon en Milicevic.

De Kustboys gingen vorige week zwaar op de bek bij Racing Genk. 4-0 werd het in de Cristal Arena tot ongenoegen van KVO-voorzitter Marc Coucke die zich op Twitter niet onbetuigd liet.

Benieuwd of zijn tweets de spelers van het Weireldploegsje opnieuw op scherp gezet hebben. De geblesseerde Musona is er niet bij, ook Antunes zal de partij in de tribune volgen. Hij mist nog matchritme.

Selectie KV Oostende: Ovono, Biebauw, Capon, Rozehnal, Milic, Godeau, Lukaku, De Schutter, Jali, Siani, Vandendriessche, Berrier, Canesin, Jonckheere, El Ghanassy, Pedersen, Akpala, Cyriac en Godwin.

Beleef de match nog intenser! Als je 60 euro inzet op favoriet AA Gent bij Unibet, kan dat 85,20 euro opleveren. En die 60 euro? Die krijgt u van ons gratis via deze link!

KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.