Buffel ziedend na opstootje: "Over mijn moeder moeten ze niet beginnen"

17 april 2016 12:56

Thomas Buffel speelde gisteren een dijk van een wedstrijd tegen Zulte Waregem. De routinier van Genk is trouwens al de hele play-offs op niveau. Maar er was toch één incident dat zijn match ontsierde. Meteen na de strafschop kreeg hij een en ander naar de kop geslingerd.

Buffel was dan ook bijzonder boos vlak voor en tijdens de rust en de middenvelder moest door Mbaye Leye worden gesust tot drie keer toe, alvorens de spelers de catacomben konden induiken.

Bij de strafschopfase stond Buffel al in de cirkel nog voor Leye had getrapt, waarop een boze Kaya hem een en ander kwam toeroepen. Buffel zelf verloor even later in het tumult met een speler van Essevee helemaal de pedalen.

Leye is een grote meneer: hij ging zijn ploegmaat erop aanspreken - Thomas Buffel

"Er werden daar dingen gezegd die echt niet kunnen. Het ging over mijn moeder en dat laat ik niet zeggen", aldus Buffel. "Wat er precies gezegd werd? Daar ga ik niet op in gaan."

"Gelukkig was Leye er om tussen te komen, hij ging zijn ploegmaats er ook op aanspreken. Hij is een grote meneer." Vanuit het Essevee-kamp konden we niet polsen bij Leye wat hij precies gaat doen, maar Onur Kaya had wel iets te zeggen over Buffel. "Ja, er was een incident. Hij deed ook weer de hele match niet anders dan trappen uitdelen."

Redactie

KRC Genk \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.