Refaelov en Engels op de terugweg, maar... Poulain kon niet meer op zijn benen staan

21 april 2016 14:30

Club Brugge ging woensdagavond zwaar onderuit op het veld van KRC Genk, maar de Bruggelingen hebben nog meer zorgen dan de recente 0 op 6. Blauw-zwart zag Benoit Poulain uitvallen en de verdediger is mogelijk even buiten strijd.

Update: Benoit Poulain heeft wellicht zijn laatste wedstrijd van het seizoen al gespeeld. Er wordt gevreesd dat de Franse verdediger van Club zijn enkelligamenten scheurde. Dat staat nog niet vast, want bijkomende onderzoeken zullen de komende dagen voor meer duidelijkheid moeten zorgen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Poulain moest tijdens Genk-Club Brugge al na twintig minuten naar de kant met een blessure. De Fransman hoorde naar verluidt een knak in de ligamenten van zijn enkel en kon zelfs niet meer op zijn benen staan. Dat weet Het Nieuwsblad.

Verder onderzoek zal nu moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure van Poulain is. De wedstrijd tegen Zulte Waregem komt sowieso te vroeg voor de van Kortrijk overgekomen verdediger.

Engels

Op dit moment beschikt Michel Preud’homme met Brandon Mechele en Stefano Denswil over amper twee fitte centrumverdedigers. Bjorn Engels is op de terugweg, maar het is niet duidelijk hoe snel hij weer speelklaar zal geraken.

Refaelov

Lior Refaelov tot slot, zou komend weekend opnieuw aan spelen kunnen toekomen. Het gaat de goede kant uit met de blessure van de Israëli en hij is komend weekend wellicht opnieuw helemaal fit.

Redactie

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.