Overzicht Super League: Standard is nu leider, OH Leuven in vieze papieren

23 april 2016 09:30

In de Super League hebben we een nieuwe leider. Standard profiteerde optimaal van het puntenverlies van Anderlecht tegen Lierse om de leiding over te pakken. Volgende week staat er hoogspanning op het duel tussen Standard en Anderlecht.

Lierse won met 1-2 bij Anderlecht, een uitgebreid verslag kan je lezen in DEZE LINK. Maar er stond op vrijdagavond nog meer voetbal op het programma. Zo won ook Standard met 1-2 bij AA Gent.

In de eerste helft werden alle doelpunten gemaakt. Cécile De Gernier en Sanne Schoenmakers wisten hun team op een dubbele voorsprong te zetten, Amber Maximus tikte nog voor de koffie de aansluitingstreffer tegen de touwen.

OH Leuven kan niet winnen van Heist

Verder kwamen de Buffalo's niet, waardoor zij met 1 op 6 in play-off 1 achterblijven op de vierde plaats. Al speelden ze voor de tweede keer goed mee, qua punten komt het er vooralsnog niet uit.

In play-off 2 had OH Leuven (2 punten) dringend nood aan een overwinning tegen Heist (6 punten), maar uiteindelijk werd het een scoreloos gelijkspel. Zo blijft OHL vier punten in het krijt staan bij Heist, terwijl het al twee thuismatchen heeft gekregen.

Redactie

Standard de Liège \\ KAA Gent Ladies
 
 
Reacties.