Getuigenis over 'handtastelijk gedrag' bij Beerschot-Wilrijk

28 april 2016 23:10

Er was eerder op de dag al heel wat te doen omtrent een klacht tegen enkele spelers van Beerschot-Wilrijk. Een vrouw zei dat de spelers van de derdeklasser handtastelijk waren. Een andere vrouw die aanwezig was in het café getuigt in het voordeel van de spelers.

Mieke van Belle verdedigt de spelers door te vertellen dat de dame in kwestie het zelf zeker opzocht. "De barvrouw genoot van de aandacht die ze kreeg en die ze ook opzocht. Als er de vrouw de groep passeerde werd ze omsingeld en werd er rond gedanst, gewoon fun", aldus de getuigenis van mevrouw van Belle.

"De barvrouw heeft heel de avond rijkelijk gedronken en genoten van de aandacht die ze kreeg van de spelers. Ze ging constant rond iedereen zijn nek hangen en schudde zelfs met haar borsten om meer aandacht te krijgen", gaat de getuigenis verder.

Onbegrijpelijk

Mieke van Belle besluit haar verhaal in ongeloof: "Ik bevestig dat er niets schuldigs gebeurd is en ik vind het beschamend dat die barvrouw dat durft te beweren. Ze was zo fier dat ze de hele avond in een gekregen spelerstruitje rondliep en dan dit schrijven? Echt onbegrijpelijk!"

Jaap Vreeke

2e amateurliga B \\ Beerschot
 
 
Reacties.