Schrijvers wordt sowieso opnieuw uitgeleend en reageert op geruchten

28 april 2016 14:14

Siebe Schrijvers (19) beraadt zich dezer dagen over zijn toekomst. Één ding is zeker: de jonge aanvaller keert volgend seizoen niét terug naar KRC Genk. Maar welk shirt draagt Schrijvers volgend jaar dan wel?

Schrijvers zat woensdag rond de tafel met Genk en weet nu zeker dat hij nog een jaar zal uitgeleend worden. “Als ik had gewild, had ik na dit seizoen kunnen terugkeren. Maar ik vrees dat ik dan in hetzelfde schuitje zou terechtkomen als vorig seizoen”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Waar speelt het jonge talent dan volgend seizoen? “Geen idee. Bij Waasland-Beveren heb ik een trainer die in mij gelooft. Dat is een piste. Maar er hebben zich ook andere partijen gemeld. Zulte Waregem? Ja, ook Francky Dury heeft informatie over mij gezocht.”

Voorbereiding

“Het wordt wikken en wegen. Mijn toekomstige club zal ook met Genk een akkoord moeten bereiken. We zien wel waar het op uitdraait. Ik hoop in ieder geval duidelijkheid te hebben voor de start van het nieuwe seizoen. Ik wil de hele voorbereiding meemaken bij mijn nieuwe club”, besluit Schrijvers.

Redactie

KRC Genk \\ Zulte Waregem \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.