Deze schaars geklede dames stalen (op een belachelijke manier) de show tijdens Kortrijk-Standard

01 mei 2016 09:36

Het voetbal tijdens KV Kortrijk-Standard was niet van zo'n hoogstaand niveau, dat de aanwezige supporters zich eraan konden opwarmen. 'Gelukkig' waren er nog enkele cheerleaders van de partij die de bloeddruk het manvolk de hoogte injoegen.

De passage van enkele promogirls tijdens de wedstrijd in het Guldensporenstadion, ging niet onopgemerkt voorbij. Met een veel te kort topje en veel te kort shortje betraden ze iets voor half negen samen met de spelers het veld, en tot na het laatste fluitsignaal trotseerden ze de koude.

Tijdens de aanvangsfase van de wedstrijd hielden de meisjes zich warm door middel van enkele opwarmingsoefeningen, ze fungeerden als ballenmeisje, warmden (synchroon) mee op met Anthony Van Loo en co én vierden uiteindelijk samen met de spelers het verlossende doelpunt.

Only in Belgium

De meisjes kregen de lachers op hun hand – al waren er ook veel uitlachers bij. Maar eigenlijk is het onbegrijpelijk dat ze een hele wedstrijd aan de zijlijn van het veld mochten paraderen. De meeste spelers vonden het duidelijk maar niks, wellicht blijft het dan ook bij een eenmalige stunt.

Redactie

Standard \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.