Als Moulin moet kiezen tussen Club Brugge, Anderlecht, Gent en Standard, dan is dit zijn antwoord

03 mei 2016 11:30

Het belooft nog een spannende strijd te worden, die om de handtekening van Thibault Moulin. Club Brugge en RSC Anderlecht waren de eerste ploegen die interesse toonden in de middenvelder van Waasland-Beveren, maar ook Standard én KAA Gent willen de Fransman.

De 26-jarige Moulin zit momenteel dan ook in een luxepositie. Hij kan rustig zijn tijd nemen om te kiezen tussen zowat alle Belgische kleppers. “Of kiezen tussen al die Belgische topclubs een gemakkelijke keuze is? Ja en neen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik kan me geen foute keuze veroorloven, want ik wil naar een ploeg waar ik elk weekend speel. Ik moet dus alle opties goed overwegen. Bedoeling is om binnen twee à drie weken te beslissen.”

"Volgend seizoen wil ik voor de titel spelen" - Thibault Moulin

Moulin heeft wel een duidelijk doel voor ogen. “Het plan is om, na een jaar degradatiestrijd, volgend seizoen voor de titel te spelen. Waar ik ook zal tekenen, ik ga er elke match tot het uiterste gaan – ik erger me als iemand zich niet voluit inzet.”

“Op het veld moeten we allemaans ons leven willen geven om te winnen. Ik lach er niet mee: voetbal is een strijd. Ik krijg iedereen op scherp. Dat is mijn mentaliteit. Iedereen heeft recht op zijn mening, maar ik laat me ook verbaal gelden.”

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Standard \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.