Ruytinx praat vrijuit over toekomst: "En dat zal bij KFCO Beerschot-Wilrijk zijn"

04 mei 2016 14:00

KFCO Beerschot pakte afgelopen zondag de titel in derde klasse B. De paarshemden treden volgend seizoen aan in de eerste amateurliga. Bjorn Ruytinx blijft alleszins aan de bak in het Olympisch Stadion.

Bjorn Ruytinx is vandaag nog steeds eigendom van KV Oostende, maar het contract van El Toro bij de Kustboys - die momenteel wordt uitgeleend aan KFCO Beerschot-Wilrijk - loopt eind juni af.

Geen nood, ook volgend seizoen blijft de aanvaller op post bij de Mannekens. De huurovereenkomst gaat automatisch over in een contract voor twee seizoenen.

Ik heb vooral het gebrek aan matchritme onderschat - Bjorn Ruytinx

"Ik heb er alleszins zin in", vertelt Ruytinx. "De voorbije weken liep het niet altijd even goed. Vooral het gebrek aan matchritme had ik onderschat. Ik trainde bij Oostende dan wel op hoog niveau, maar dat is toch niet hetzelfde."

Voetbalpensioen?

Het (voormalige) boegbeeld van OH Leuven zal 37 lentes tellen als zijn contract afloopt. "Maar die overeenkomst wil niet zeggen dat ik tot dan zal doorgaan. Ik heb me altijd voorgehouden dat ik stop als het op is. Maar dat zal dus bij Beerschot zijn."

2e amateurliga B \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.