Moet Preud'homme zich zorgen maken? Vier toppers moeten training Club Brugge laten schieten

11 mei 2016 13:15

Club Brugge stoomt zich de komende dagen klaar voor dé wedstrijd van het jaar tegen RSC Anderlecht. Als blauw-zwart wint, dan is het kampioen. Maar... Vandaag konden vier kleppers niet deelnemen aan de training.

Zo moesten Bjorn Engels en Jelle Vossen passen voor de training van woensdag. Beide heren moesten de oefensessie omwille van ziekte laten schieten. Abdoulay Diaby (buikspieren) verscheen wel op het appel. Hij trainde mee met de groep.

Verder ook geen Ruud Vormer en Lior Refaelov op het trainingsveld. Bij Vormer was dat uit voorzorg, terwijl Refaelov – hij sukkelt met de buikspieren – moet worden klaargestoomd voor de kraker van zondag. Vormer en Refaelov bleven dan ook binnen.

Geen problemen voor zondag?

In principe zouden alle 'zorgenkinderen' zondag gewoon speelklaar moeten zijn voor de mogelijke kampioensmatch van Club Brugge.

Michel Preud'homme liet vorige week op zijn persbabbel nog het volgende optekenen: "In deze fase van de competitie is het normaal dat sommige spelers niet iedere dag kunnen trainen. Maar als ze één of twee keer in de week écht kunnen doortrainen, dan is dat in principe voldoende."

Redactie

Club Brugge
 
 
Reacties.